fredag, oktober 15, 2010

Skrävlarn Skavlan

Tony's bok. Har kallats för desillusional and bonkers (desillusionerad och galen). Det får mig bara att flytta den högre upp på julklappslistan.


Nä, jag gillar dig inte, Fredrik Skavlan. Ditt myspysiga sätt och ditt fluffiga hår är bara en fasad för nåt ganska sinistert. Det är jag säker på. Jag får väl erkänna att jag råkat missa de flesta av dina program - oops - men i dem jag sett hämtar du verkligen hem den där kritiken från i våras. Keeeerrrrchinnnggg!


Detta till trots såg jag torsdagens intervju med Tony Blair. Du var inte bra, Fredrik. Och det säger jag inte för att du är sexistiskt lagd utan för att jag är journalist. Sluta avbryta dina intervjuobjekt. Nä, lyssna nu. Det får dig inte att framstå som en skjutjärnsjournalist. Du kan aldrig få en så slipad politiker som Tony Blair att säga något han inte kalkylerat med.


Tony, however, I like you! I lived in England in 1997 when you were first elected and actually felt honoured to be there; in a country so full of life and optimism (and Damon from Blur).

And then you went and entered Iraq and lost my respect in the process. Did you know I was interviewed on BBC News in my pink wolly hat as we took part in the big anti-war demonstration through London?

Still like you though, and still believe that you are the only one who can bring that excitement from the 90s back.

2 kommentarer:

Tudorienne sa...

Jag kommer längre och längre ifrån att kolla nåt Skavlan på svt play. Jag läste Alastair Campbells dagbok för några år sen och tyckte den var superintressant, men han är tydligen illa sedd? Finns det nåt klipp från när du var on the news? Rätt coolt ju!

En Lisa sa...

Nä nåt klipp finns det tycärr inte. Detta var innan man kunde kolla tv online och vi hann inte hem själva förrän det hade visats på tv. Scotts föräldrar såg dock och blev milt sagt överraskade!