onsdag, mars 10, 2010

Uppdatering Big To Do-listan

Kanske något för nästa bostad?


Jag har en to-dolista här till vänster. Den kunde lika gärna heta skämslistan så lite aktivitet som det är på den.
Nu kan jag i alla fall stryka bilen.
På de flesta punkter har det dock hänt grejer utan att det för den skull kan sättas punkt, de är work in progress och inget man river av mellan nattningen och Cougar Town. Ja, kanske det är därför den heter BIG to dos.

1) Göra om i garderoberna. Här har det hänt nada. Och har det hänt nåt så är det åt helt fel håll. Hur svårt kan det va? Den här punkten ska definitivt klaras av under mars månad.

2) Styra upp dagissituationen. Vi är ju inte supernöjda med dagis men det har hänt lite grejer som gör att vi just nu avvaktar. Det har hållits ett föräldramöte (utanför skolans lokaler, utan skolans personal) med väldigt hög uppslutning av föräldrar. Föräldrar som desutom visade sig vara driftiga, kloka, vältaliga. Vi var alla eniga om att något bör göras så nu dras ärendet vidare. Dessutom har Lilla Hs avdelning fått en vikarie (en man, mycket trevlig) som i alla fall stannar till sommaren.

3) Planera 35-årsfest. Jo, men här har det hänt mycket! Temat är The Future och festen hålls den 27 mars. Vill du komma är det bara att maila eller ringa eller lägga en kommentar i fältet.

4) Rita och bygga hyllsystem. Projektet ligger på is pga att vi avvaktar beslut om huruvida vi ska betala in vinstskatt eller ej... pengar alltså. Usch.

5 kommentarer:

Ninne sa...

de där skohyllorna är min DRÖM!

Mina sa...

det där med dagissituationen är så svårt. kanske kan man få ett annat perspektiv när du ser denna dokumentär om manhattans förskolor "nursery university". jag ville flytta hem på momangen efter att jag sett den och skulle nog nöja mej med vilket dagis som helst bara det var svenskt.....www.nurseryuniversitythemovie.com/

Annamp sa...

Sån garderob ska jag ha när sovrummet flyttar upp på vinden!! Om sisådär tio till hundra år...

Carin sa...

Å va fin! Som Sex and the city ...

En Lisa sa...

Mina: Jag tror att det är oerhört viktigt att tänka på hur fantastisk barnomsorg/föräldraförsäkring vi har i Sverige. Samtidigt kan man ju inte slå sig till ro, särskilt inte som många upplever att det sker en försämring av den svenska barnomsrogen just nu med större barngrupper.