söndag, september 25, 2011

Halvdöv på BokmässanEn av dem som fyllde mina påsar. Lite besatt av Banksy just nu. Låtsades att det var en gåva till Sambon. Han blev glad. Men vi ska ju inte separera så då är den väl min också?

Det blev en bokmässa till slut och jag kom hem en mycket nöjd Lisa med överfulla påsar och ett par glas rödvin innanför klänningslivet.
De senaste åren har jag snikt till mig ett branschdagspass via jobbet och kunnat gå på arbetstid. Till det fanns ingen chans i år, har alldeles för tajt jobbschema.
Men inget ont som inte har nåt gott med sig.

I år slapp jag ju att pliktskyldigt hänga uppe på Grafiska torget och kunde förlora mig i barnlitteratur och pocketböcker.
Hann även få Döden på en blek häst signerad av Amanda - lika bra i verkligheten som i bloggvärlden! Hängde med på lite eftersnack och rödvin bland debutanter och erfarna. Duktiga tjejer.

Idag storhandling och ett sista säsongsbesök på Liseberg. Om jag inte varit döv på ena örat på grund av megaförkylningen från.....ja, dagis, antar jag - så hade det varit en riktigt bra helg.

2 kommentarer:

Amanda sa...

Åh, det var så himla, himla fint att du kom.

Jag är En Lisa... sa...

Nöjet är helt på min sida! Har kommit en tredjedel in i Styggelsen. Så jävla o b e h a g l i g. Precis som jag misstänkte. Men jag kämpar tappert på och parallell-läser med Minns du den stad av Fogelström för att väga upp.