måndag, december 14, 2009

Jeeves my assHugh Laurie (aka House) och Stephen Fry är jobbigt överskattade i klassikern Jeeves & Wooster

Sambon spyr på vårt tv-utbud just nu. På landet hade vi massa filmkanaler, i stan har vi kring tio kanaler som inte faller Sambon på läppen. Så här kan det låta:
- Hmmm.... I can't wait to watch part II of SVT's series about torture, just what I need on a rainy Sunday in December.

OK. Point taken.

Sambon försöker med en dvd-box. Tanken är att vi ska sitta och hålla handen en timma varje kväll istället för att Sambon ska plocka/youtuba/kolla MightyBoosh och istället för att jag ska plocka/blogga/surfa.
Han kommer hem med Jeeves & Wooster (baserad på PG Wodehouses klassiker). Jag somnar ihjäl mig och efter andra kvällen tvingas jag erkänna att det suger. Sambon håller med och menar att de avsnitt han sett tidigare har varit mycket roligare och ber mig härda ut. Jag kontrar med att det måste bli ungefär 100 gånger roligare för att jag ska lägga tid på det.
Tredje kvällen går jag ut med några vänner och dricker sprit.

Det jag skulle komma till är att vi behöver hjälp med att hitta en lösning.
1) Vi vill hålla handen en timma om dagen
2) Vi laddar inte ned olagligt (Sambon är musiker och väldigt mån om att det stackars krået ska ha en inkomst)

Hjälpmedel: Tv, dator, internetkoppling.

7 kommentarer:

Ninne sa...

Köp Matadorboxen - den är underbar! Såg du serien? Värd att se om anyway. Annars köp nåt roligt spel.

Amanda sa...

Åhå, Mighty Boosh är inte din kopp av te alltså?
(Vi älskar't.)

Ej helt säker på hur man kan få tag på't hos er men tror ni båda skulle gilla halvnya/gamla komediserierna:
-Nathan Barely
-No Heroics
-The IT Crowd (av skaparen till Father Ted så rätt oskyldigt och småfräckt på samma gång)

Annamp sa...

Jaaa The IT Crowd är underbaaar! Vi har den på datorn - tre säsonger! Ni får gärna låna!
The Black Book (har jag för mig att den heter) är också fantastisk! Den har vi också - tre säsonger. Att jag inte tänkte på dem när du var här... Kanske inte så mycket "hålla handen"-serier men det kan man ju göra efteråt när man är helt upprymd och glaaad!

Tudorienne sa...

Matadorboxen är det bästa som hänt. Vill man inte ladda ned olagligt så finns en massa kul tv-serier (i mitt tycke alltså) gratis på nätet. Eller nästan gratis. Arge snickarn, Lyxfällan och sånt. Det okända är en annan favorit. Men det handlar ju om tyck och smak. Annars skulle jag kolla på bibblan vad som finns att låna, eller lånbyta med kompisar.

Madeleine sa...

försök sno åt dig en voddler invite (voddler.com). funkar som spotify fast det är film. Koppla datorn till TVn och njut. jag fick min invite idag (efter att ha väntat en månad men det kan säkert gå fortare om man har tur)

En Lisa sa...

Köp Matadorboxen: Har lagt fram det på förslag men inte fått något positivt gensvar. Men så fatalt som Sambon misslyckades med sin box så...

Mighty Boosh: kanske aldrig gett det en ärlig chans? Jo, det är lite småkul men för skruvat för att jag ska vilja se mer än ett avsnitt i veckan. tack för andra supertips dock!

Madde: Please invite me!

Madeleine sa...

såklart jag skickar en invite så snart jag förtjänat det. Står noll i invites just nu så jag måste nog förtjäna det på nått sätt. återkommer i ärendet. kram