torsdag, april 30, 2009

Spännande

Inatt har vi haft en pissnatt som i ärlighetens namn började redan igår kväll. Sambon kom hem sent efter att ha suttit och deklarerat med en vän. Inte så glad. (Han har enskild firma därav bedrövelsen.)
- I played some records, I bought som records, I bought some petrol. How the hell can that be such a complicated matter? blabla f*ing bureaucracy blabla.

Fortsatte sedan med att han absolut bestämt sig för att han ska måla HELA HUSET innan vi sätter ut det på marknaden för att MAXIMIZE OUR CHANCES varpå jag FREAKED OUT och drog en lång utläggning om tidsbrist, dagisplats, sommarstiltje på marknaden med mera.

Lite komik fanns det någonstans därinne men jag hade svårt att se det och lade huvudet på kudden med en kropp lika avslappnad som en stålvajer.

Är det LUNACY allt detta? Att flytta ifrån ett väl fungerande, ja t o m riktigt finfint, hus för att man inte gillar att pendla och för att man längtar efter lite stadspuls runt smalbenen?

Tänk om vi inte hittar något vi gillar/har råd med innan vi måste flytta härifrån? Vi måste ha en plan B men vad gör man? Flyttar in hos en polare? I syrrans tvåa som hon delar med en kompis?

I alla fall: Idag känns det såklart lite bättre men sömnbristen är total då Lilla H hostat och hostat och ropat på sin mor hela halva natten.

Men glad Valborg på er ALL THE SAME!

PS I helgen är det visst Sambon som målar HELA HUSET DS

1 kommentar:

Anonym sa...

http://www.fastighetsbyran.se/Objekt/?type=search&pageRefId=37&ObjektID=426142

Kanske inte så nära till jobbet men tänk så nära till så mycket annat! För att inte tala om vilka fantastiska människor som bor i närområdet..!
;-)