fredag, december 02, 2011

Fånga julen 3
Skickat frÃ¥n min iPhoneJag gillar att fynda. Inte så att jag jagar extrapriser eller köar för att komma först in på rean. Inte heller gillar jag Ullared. Vid närmare eftertanke kanske jag inte gillar att fynda? Jo, på mitt vis.
Såhär: jag gillar att gå på rean en månad efter att den börjat, när det börjar gå ned mot halva reapriset och bara udda storlekar och konstiga plagg finns kvar. Då brukar jag alltid hitta nåt. (och, jo, jag använder allt jag köper.)
Jag gillar också billighetsvaruhus de flesta fnyser åt, typ ÖoB. Och visst, mycket är SKIT men jag slipper trängas och det finns alltid guldkorn. Rusta är en annan sån butik. Dit åkte vi efter jobbet idag för att köpa present till helgens barnkalas. Fyndade dessutom: en ljuslykta till altanen med ett par blockljus för 129 resp 10 kr st. Ett rör med discokulor till grenen som Holger släpade hem häromdagen för 29:90 samt en baka-bok för barn jag ändå tänkt köpa, 69 pix. Går ned i julklappssäcken. Onödiga grejer? Något lite, kanske, men bara lite. Cheap and cheerful, det är min melodi!

2 kommentarer:

Ke.Li sa...

På ÖB köpte jag grejer till jobbet (staniolformar att guta gips i) och hittade Dumle Pepparkaka. God. Säkert tips.

Jag är En Lisa... sa...

Dumle m pepparkakssmak? Låter toppen, måste genast undersöka.