fredag, december 09, 2011

Fånga julen 9Utsikten när man vaknar i Holgers rum.Jag vet inte varför förra inlägget blev så sabbat, något med koden, men eftersom jag mejlade inlägget från telefonen kan jag inte gå in och redigera.
Det blev fel nummer också, hade inte alls fångat tio jular.
Nu blir det ett inlägg till där jag får försöka peppa mig själv till julfångst. Igår var en risig dag som följts av en blä-natt. Höll i en workshop på jobbet som gick sådär. Inte dåligt men inte heller bra. Sedan min extrema period i höstas med efterföljande sjukdom tror jag att min stresströskel sänkts. Jag går upp i varv och har framförallt svårt att lugna ned mig. Workshopen följdes av diverse andra snabba arbetsuppgifter, bland annat ett fotouppdrag som inte var färdigt förrän kl 18.
Tyckte att jobbet fick bjuda på taxi vilket kändes som en lysande ide tills dess att jag kom ihåg att jag var tvungen att stanna till i Nordstan och köpa senapsgula strumpbyxor så då blev det ändå en spårvagnsbiljett för att komma hem (det hade börjat storma).
Trots mysig kväll framför Seinfeld var jag fortfarande spänd när jag gick och la mig. Tog långt tid att somna och vid halvtvå kom Holger traskandes, det var väl stormvindarna som väckte honom. Orkade inte med tanken på att ligga och trängas med honom i vår 160-säng så gick över till hans säng. (sköna 90 cm just for me!)
Vaknade igen runt fyrasnåret och här är vi nu. Klockan har ringt och jag känner mig iofs inte alls stressad längre (jobbet, liksom, who cares?) men ack så trött. Och så är det naturligtvis julfest med jobbet, brukar bli kul. 200 personer är vi som i år ska ha julbord i akvariehallen på Universeum. Kul! Och perfekt för mig eftersom det är så nära hem.
Men tajmingen kunde alltså varit bättre. Tror inte att ett par senapsgula tights kan rädda mig ikväll men kanske att lite glittersmink kan?

1 kommentar:

Tante Jul sa...

Næ, kan man ha fest ved akvariet i Universeum? Kult!