söndag, augusti 16, 2009

Greppa spypåsen!

Jo, spring och hämta den nu! Den här helgen har jag (vi) nämligen plockat vinbär och kokat 14 burkar sylt och styckfryst ytterligare 3 liter. Jag har kokat äppelmos på höstens första fallfrukt. Jag har rensat i stora rabatten och planterat om vår monster-Monstrea i en större kruka. Jag har lappat Sambons och Lilla Hs trasiga jeans och jag har köpt nya gummistövlar och grönrutig flanellpyjamas till Lilla H. Jag har joggat och jag har jobbat litegrann dessutom.

Inte förrän Lilla H somnat slog jag upp DN Söndag där en av rubrikerna talade till mig: Det är hippt att vara hemmafru.

Nåja, nu är väl spypåsen full till brädden så jag lämnar er med en bild av våra fagra fönsterblommor. De är dessbättre lagda på komposten nu. Puh!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vi kan ta varandra i hand, för jag har bakat bröd, två banankakor och 45 cookies, rostat egen müsli, städat hela lägenheten, jobbat några timmar byggt en koja till min dotter. Och detta bara på söndagen. Puh! Skönt att höra att man är hipp dessutom ;-)

Carin sa...

Fick inte fylla i mitt namn första gången. Tyckte kanske att jag bröstade mig för mycket? Nåväl, nu får jag ju lägga till att jag lagade en jacka också. Usch!

Ninne sa...

Herregud. Jag som krävde av min man att meja ner vinbärsbuskarna, jag menar vem äter vinbärssylt?!

Haha!
duktigt jobbat...jag är SÅ EFTER!

Kim sa...

Jag har slappat på en skärgårdsö, druckit lite vin och läst skvallertidningar :-)

Madeleine sa...

hmmm läste en kommentar i GP där en tjej presenterade sig som som Isabella, 30 år och hemmafru. Blev riktigt lite förbannad och tänkte - "vem titulerar sig hemmafru 2009". Maken kommenterade min irritation med att hon faktiskt kanske var ute just för att provocera sådana som mig.... kanske är jag lite efter även jag. Själv myste jag med 25 000 andra på Way Out West i Slottskogen i helgen. Robyn, Basement Jaxx, Olle Ljungström och Teddybears var mina topp 4.

En Lisa sa...

Carin: Jag listade ut redn efter den anonyma kommentaren att det var du. Det var bakverken som avslöjade dig! När är det kafferep?

Ninne: Det där med att meja ner buskarna är ingen dum idé. Kanske det vi skulle gjort istället för att sälja hela huset...

Kim: You do surprise med dear ;)

Madde: Å vad värt det låter med WOW (säger jag och försöker låta lite fjortis). Kram